2011-07-23

Fullt ös, medvetslös..

Idag åkte Matte,Carro och barnen hem. Det känns tomt och tyst utan dom. Inte för den skull att dom är högljudda, det blir ju så när man är många. Vi har ju varit 4 vuxna och 4 barn i 5 dagar och alla har vi en egen vilja. Men det är så enkelt att umgås med dom. Ingenting är knussligt, är så skönt!
Men jag förstår att dom inte orkade längre. V & V har inte sovit så bra här hos oss och i morse så satt Carro och sov med huvudet på köksbordet, hon hade varit ute med barnen på promenad vid 5 på morgonen eftersom dom totalt vägrade att sova. Tycker synd om dom, men även om barnen. Tar på krafterna att inte sova ordentligt!
Hoppas att det blir bättre för dom nästa gång dom kommer upp, OM dom kommer upp! =)

Man brukar väl säga lugnet före stormen, men idag har det varit lugnet efter stormen, alla i hela familjen har varit helt däckade. Seg som en sengångare är jag.
Passade på att vila lite innan, somnade direkt!

Danne och Felix är i affären och handlar, det blir nog lite lördagsgodis till Fellan, fast inte lika mycket som förra lördagen. Det blir stuvade makaroner och köttbullar till middag, det har Felix önskat!

Själv så tvättar jag en enorm mängd med tvätt och plockar lite! Tänk att jag kan tycka det är kul att tvätta. Det är lite som terapi för mig, rensa hjärnan.
Sorterar efter färg och grader, hänger, viker, sorterar in i olika garderober, och sen börjar det om igen.

I morgon tänkte jag att vi skulle komma iväg nånstans bara familjen. Kanske blir det Sigtuna, eller djurgården. Kanske en tur med någon båt? Vi packar fikakorgen och så far vi dit näsan pekar.


Igår (fredag) så hade vi förslag på att åka antingen till Lek&Bus Stockholm eller gå ner till badplatsen och bada. Det var 29 grader varmt och vi visste inte vad vi skulle ta vägen..
Matte och Danne drog iväg på en cykeltur ut på järvafältet, dom cyklade runt 2,5 mil och båda var slitna när dom kom hem. Cykla i den värmen?
Planen var som sagt att dra någonstans när dom kom hem, men Molly har fått slemhosta och efter inrådan från vårdguiden att åka till Akuten så var det dit vi for. Ja, efter att vi hämtat bilen på verkstan..
Dom konstaterade att hon hade slemhosta men eftersom hon inte hade feber och åt o kissade vanligt så var det ingen fara.




Pappa m familj var även på väg upp till stugan i Ockelbo och passade på att passera oss och käka middag så buslandet och badandet uteblev. Men det gjorde inget för det var så mysigt att kunna sitta alla tillsammans och äta!



Jag, Danne och Molly tog en kvällspromenad ner till sjön och Danne tog ett kvällsdopp. Vi fick passa på när vi hade barnvakt. Inte så ofta vi kan promenera på kvällarna eftersom Felix sover.

Nu kom D & F hem och vi ska sätta igång med middagen!

Bye bye...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar