2011-07-21

3-års trots

Vi har brorsan med familj på besök och det är superhärligt och högljutt, haha! Vincent och Viggo gör sitt men Felix han är värst. Han är helt vild just nu.
Att 3-års trots kunde vara så här hade vi ingen aning om. Han skriker rakt ut så det känns som det blöder i öronen. Vi försöker med allt. Vara pedagogiska, förklara, säga till på skarpen, bli arga, leda uppmärksamheten åt nått annat, krama honom, kompromissa.. you name it! Men han skriker.. högt! Känns som han glömt bort hur man pratar vanligt. Men som dom säger; två steg bakåt, innan dom tar ett steg framåt! Så vi hoppas på att han lär sig något väldigt storartat här nu!

Molly däremot är lugn som en filbunke. Det jobbiga är att hon hostar och det låter som om hon har slem i luftrören så i morgon ska vi ta oss till någon sjukvårdsinrättning med henne för att kolla så att det inte är något allvarligt!

För övrigt så har vi tagit det ganska lugnt i veckan, i tisdags åkte vi förbi farmor och farfar för Dannes kusin Sara m familj är på besök i Stockholm, vi åt lite middag innan vi for hem och grillade med Matte och Carro. Dom var och handlade under tiden. Dom kom upp så sent på måndagskvällen så V&V hade sovit så dåligt på natten så dom behövde ta det lite lugnt. Vi grillade fläskfilé och brossan är fan världsmästare på att grilla!

Onsdagen bjöd på bus och lek hemma hos Inge & Madde m famil, vi åt även middag där. En härlig risotto som Madde slängde ihop *ler*, supergod! Till det; grillat med diverse tillbehör! Härligt som vanligt att hänga där!






Iom att det varit intensiva dagar och sena kvällar/nätter med oroliga barn så tog vi idag en riktig slappedag hemma! Det regnade ute oxå så det var skönt att sitta inne. Alla barnen och Carro tog sig en liten tupplur mitt på dagen. Ingen kände heller för att laga middag så vi for till Stinsen för att äta. Det blev pizza för mig och Danne och McD för Fellan. För det tycker han "godast om"!




För övrigt har jag vunnit budgivning på tradera idag på två plagg.
Billigt = lycklig Tessan

Klänning från Name It, 10 kr

Tajts från danska Me Too, 10 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar