2011-08-21

Reser Norrut..

I fredags så begav vi oss mot Norrland vid tretiden, endast 50 min efter utsatt tid. framsteg för familjen! Vi åkte till ett ställe som heter Berggårdens gästgiveri som låg mellan Hudiksvall och Sundsvall. Det var väl inte det bästa stället, lät som om grannarna var i vårt rum och gick när dom var uppe. Minst sagt lyhört kan man säga. Molly skrek och Felix somnade vid 22, en härlig kväll på 10 kvadrat! Frukosten var Ok, mest skönt att slippa fixa själv. Nästa gång blir det hotell om jag får bestämma!! :)
Lördag vid 10 satt vi i bilen igen och denna gång slutdestination Umeå!
Bilresan gick super, och vi var framme vid halv två. Lördagen tillbringade vi hemma hos Robban och Minna med ett glas vin och god grillad mat.

Söndag förmiddag åkte vi till "Nydala" för att Minna skulle genomföra ett triathlon. Solen strålade och det fanns en fantastisk äventyrslekpark där. Lagom kul bara när jag försökte amma en liten i hettande sol och en trotsig 3-åring som inte lyssnade och badade i sjön med kläderna på. Det är tur man kan skratta åt det i efterhand.
På kvällen kom det lite kompisar till Familjen och vi åt en god trerätters för att fira alla födelsedagar som har varit och komma skall.







Igår måndag åkte vi in till Robbans jobb för att Felix skulle kolla in skogsmaskinerna, jag som inte är intresserad gick på köpcentret och köpte rengöringsprodukter till ansiktet. När vi alla var klara där så åkte vi in till stan för att strosa lite, det gick ju bra i så där 3 minuter innan treåringen visade med hela sin kropp och röst att han inte ville. Så, lite mamma-Molly amningstid i lugn och ro och pappa-Felix tid i teknikbutik så var ordningen återställd och vi hade en trevlig stund.
Inte lätt alltså att vara på bra humör när hela dygnet bara handlar om barnen, vi skulle behöva ha lite Danne-Tessantid och rå om varandra. Kroppskontakt.. :)
Tack Minna som tog barnen på kvällen, Felix sov visserligen och Molly sov till och från MEN vi fick gå ut i skogen utan barn vilket var guld värt! På tal om guld så hittade vi skogens guld, så vi gjorde kantarellstuvning på rostbröd in i ugnen på kvällen. MUMS!



Idag så sitter vi här inne och umgås a'la 2000 (med MacBook, iPad och portabel dvd),regn utanför och kaffe på gång!? Danne? Fixa! :)



Efter lunch far vi hem till Dannes kusin Sara med familj..

Hej då så länge..

1 kommentar:

  1. Ja visst är det kul med trotsbarn :/ Tur man älskar dem så mycket som man gör, hehe

    SvaraRadera